DEKMATRASSEN
ANTI ALLERGISCH
T-STUK
Sommige mensen ervaren de naad tussen de matrassen als hinderlijk. U kunt in deze naad een zogenaamd T-stuk plaatsen dat de naad opvult.
DUO-OPTIE
Matrassen van 160cm en breder worden standaard als duo-optie geleverd. Dit houdt in dat u twee losse interieuren in een grote hoes ontvangt. Dit biedt voordelen bij het keren van de matras. Bovendien heeft u de mogelijkheid om een 2-persoonsmatras samen te stellen met twee ligheften die elk hun eigen ligcomfort en
ondersteuningseigenschappen hebben. De matras kan hierdoor worden afgestemd op de wensen en behoeften van twee personen.
2 PERSOONSMATRAS
Tegen meerprijs kunt u de kern van uw 2-persoonsmatras uit 1 stuk krijgen.
BROEKMATRAS
Tegen meerprijs zijn 2-persoonsmatrassen (140 cm en breder) als broekmatras te verkrijgen. Een matras met twee 'losse' hoofdeinden die de mogelijkheid heeft om met een 2-persoonsmatras toch individueel de hoofdeinden te verstellen.
Show More

    Beddenspeciaalzaak Het Westen B.V.

Bilderdijkstraat 183-189

1053 KR Amsterdam

tel. 020-6169813

info@hetwesten.nl

DUO-OPTIE

Matrassen van 160cm en breder worden standaard als duo-optie geleverd. Dit houdt in dat u twee losse interieuren in een grote hoes ontvangt. Dit biedt voordelen bij het keren van de matras. Bovendien heeft u de mogelijkheid om een 2-persoonsmatras samen te stellen met twee ligheften die elk hun eigen ligcomfort en ondersteuningseigenschappen hebben. De matras kan hierdoor worden afgestemd op de wensen en behoeften van twee personen.