DOORDACHTE KEUS: EEN SLEEP & DREAM SCHUIMRUBBER MATRAS
 

De Sleep & Dream schuimrubbermatrassen worden gemaakt van natuurlatex. Dit in tegenstelling tot de latexmatrassen die u steeds vaker tegenkomt en die gemaakt worden van synthetische latex. Natuurlatex is het melksap van een rubberboom. Het voordeel van natuurlijk rubber is dat dit veel elastischer is en meer veerkracht kent. Zo keert het natuurlijke rubber na belasting direct weer terug in de originele vorm en dit jarenlang!

SLEEP & DREAM KUSSENS VOOR EEN GOEDE NACHT

Alle Slaapvoorlichters hebben
hoofdkussens in vele soorten en maten. Er is keus uit allerlei vulmaterialen, zoals
wol, kapok, veren, dons, schuimrubber en synthetisch materiaal. Kussens gevuld met
natuurlijk schuimrubber of synthetisch materiaal zijn met name geschikt voor mensen met bronchitis, astma of andere
allergieën.

Ook is er volop keus in formaten. Heeft u 's morgens vaak een pijnlijke nek? Dan is het speciale nekrolkussen misschien iets voor u. De apart gevulde segmenten zorgen ervoor dat uw wervelkolom in balans is. Het kan nekklachten helpen voorkomen.

 

BEDTEXTIEL IN ALLE SOORTEN EN MATEN

SLEEP & DREAM ONDERDEKENS VOOR EXTRA COMFORT
De onderdeken is rijkelijk gevuld met ongebleekte zuivere katoen. U ligt niet alleen comfortabeler maar is ook ideaal om de heup te regelen en vocht op te vangen. De onderdeken is met wasbare katoen vulling verkrijgbaar. Over een goed slaapklimaat gesproken.

HUISSTOFMIJT-ALLERGIE
Uw Slaapvoorlichter heeft hiervoor de juiste oplossing: speciale matras-, kussen- en dekbedhoezen zorgen voor een optimale bescherming.

SLEEP & DREAM DEKBEDOVERTREKKEN
Dekbedovertrekken dragen veel bij aan de sfeer in uw slaapkamer. De Slaapvoorlichter heeft precies het dessin dat bij u past. Kom maar eens kijken naar onze prachtige
collectie. Er is keus te over in kleuren, maten en exclusieve dessins.
Dekbedovertrekken van Sleep & Dream zijn er in diverse kwaliteiten, waaronder satijn. Dus bent u op zoek naar originele en modieuze dekbedovertrekken, hoeslakens
en kussenslopen, kom dan eens langs bij uw Slaapvoorlichter!