Hoi Jos

SLEEP & DREAM BOXSPRING SEDNA

De Sleep & Dream Sedna

boxspring is een nieuwe stap vooruit op het gebied van slaapcomfort. Superieure techniek voor een weldadige nachtrust. Met een unieke actieve 8-slags pocketvering met niet minder dan 300 veren per vierkante meter. Voor een nog groter, nog beter verend vermogen. Bovendien kunnen de pockets door hun speciale constructie bijna geheel onafhankelijk van elkaar bewegen. Met als resultaat een slaapsysteem dat zich beter dan ooit aanpast aan de contouren van uw lichaam. Dat ondersteuning biedt, overal waar u dit nodig heeft. Ongeacht uw lichaamsgewicht.

SLEEP & DREAM BOXSPRING MEILLEUR

De Sleep & Dream Meilleur boxspring heeft een 6-slags pocketvering. Elke veer is dus méér gedraaid dan gebruikelijk en apart verpakt in een zakje. En door een kleinere doorsnede van de veren kunnen 60% meer veren worden verwerkt dan in een standaard |Bonell boxspring. Deze factoren samen resulteren in een comfortabel extra aanpassend vermogen. De Meilleur boxspring is ook verstelbaar en in diverse breedte- en lengtematen leverbaar.

HONDERDEN STOFFEN, KLEUREN EN ACCESSOIRES

De Sleep & Dream boxsprings kunnen in eindeloos veel kleuren en stoffen bekleed worden, de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. En dat is vooral prettig om te weten als u kiest voor een vrijstaand model. Voor de bekledingsstoffen en modellen hoofd- en voetborden kunt u bij de Slaapvoorlichter terecht voor de mogelijkheden en een deskundig advies.