Het Westen

Gaaf design voor je badkamer in 2023

Geplaatst op

Het is leuk om om de zoveel tijd eens een nieuw design voor je badkamer te realiseren. Er zijn tegenwoordig een heleboel dingen die je kunt doen om te zorgen dat je badkamer weer die unieke uitstraling krijgt waar je zo van houdt. Bij badkamer amstelveen vind je zeker wat je kunt doen als het gaat over het design van je douche. Lees snel verder in deze tekst om uit te vinden wat jouw ideale badkamer voor 2023 gaat worden.

Een inloopdouche is erg mooi 

Tegenwoordig nu echt heel erg populair is, is de inloopdouche in badkamers. Dat is ook niet verwonderlijk, want er is zoveel gemak wat ermee samenhangt. Kun je allerlei douchespullen in een nis in de douche neerzetten. Het ziet er erg tof uit en je hebt direct het idee dat je in een hotel zit. Zo creëer je gemakkelijk een luxe ambiance om van te houden. 

Als we aan luxe badkamers denken, dan denken we meestal aan grote gebouwen met enorme landgoederen, zoals paleizen, landhuizen en buitenverblijven. Maar is het mogelijk om op kleinere schaal een verheven ontwerp te realiseren.

Luxe ontwerp in kleine badkamer

Een luxe interieurontwerp vereist geen grote hoeveelheden ruimte. Het gevoel van weelde wordt bereikt door het gebruik van meubels, stoffen en kleuren die kwaliteit, comfort en verfijning combineren. Dit, samen met totale aandacht voor detail, is wat luxe eigendommen zo interessant maken. Maar hoewel hoogwaardig design niet veel ruimte vereist, vragen veel van de elementen die weelde uitstralen natuurlijk wel wat ruimte. Denk bijvoorbeeld aan badkuipen en banken, of zware gordijnen en tapijten van dik fluweel of brokaat. Stel deze dus altijd af op de ruimte.

Denk aan de verlichting / wees strategisch

Verlichting transformeert de ruimte. Het kan koel of warm zijn, subtiel of intens, en heeft de kracht om ongewenste gebieden te maskeren of de beste kenmerken te benadrukken. Hoe je licht gebruikt om een weelderige omgeving te creëren, hangt af van je persoonlijke smaak. Als je de badkamer wilt omtoveren tot een oase van rust, boots dan kuuroorden na met zachte bovenverlichting en veel kaarsen. Als je luxe elementen hebt ingebouwd, zoals een badmeubel, wees dan strategisch met verlichting om de aandacht te vestigen op dit deel van de badkamer.

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Je vindt op onze site veel interessante blogs waar je de nodige inspiratie uit kunt halen.

Contactgegevens

Via info @hetwesten.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden