Het Westen

Kies voor praktisch

Geplaatst op

Niet alleen is vinyl laminaat praktisch, maar het ziet er ook nog erg mooi uit. De grootste voordelen van vinyl laminaat zijn dat het geluiddempend is. Wanneer er een ondervloer onder het laminaat zit zorgt dit voor uiterste geluiddemping waardoor je op de begane grond of je onderburen geen last van je hebben en kun je rustig rondlopen zonder bang te hoeven zijn dat je zorgt voor teveel overlast. Niet alleen is dit een van de grootste voordelen, maar je krijgt het ook makkelijk schoon. Wanneer je bijvoorbeeld koffie hebt laten vallen, kun je dit gemakkelijk weg dweilen of er een doek overheen halen zonder dat het beschadigd.

Het lijkt net echt hout

Wanneer je ervoor zorgt dat je vinyl laminaat goed installeert, of dit laat doen door iemand lijkt het net echt hout. Je zult zien dat het lijkt alsof je echt hout hebt liggen zonder de kans te lopen dat het gaat rotten. Vinyl laminaat kan goed tegen vocht, maar ook tegen droogte. Hout daarentegen kan hier minder goed tegen. Er zijn ook laminaat vloeren die de textuur hebben van echt hout waardoor het nog natuurlijker lijkt. Het hebben van een mooie vloer kan je woning een grote upgrade geven, terwijl je misschien denkt dat dit niet zo is. Het kost niet veel om je vloer te vervangen, zeker als je in een klein appartement woont is dit makkelijk aan te pakken.

Geen ondervloer nodig

Naast dat er ook vinyl laminaat is wat geen ondervloer nodig heeft door de schuimlaag die eronder bevestigt zit. Zijn er ook vinyl laminaat soorten die uiterst geschikt zijn om op een vloerverwarming te leggen, door het hele huis. Niet alleen kun je dus een laminaatvloer op de begane grond leggen, maar ook op andere verdiepingen in bijvoorbeeld de slaapkamers of studeerkamers. Je huis zal een warmer gevoel krijgen wanneer je een vloer neerlegt die eruit ziet zoals hout. Hout heeft een bruine kleur wat komt van oranje en rood, door dit te combineren met warme lichten creëer je een erg gezellige sfeer in huis. Daarnaast kun je nog andere elementen toevoegen om dit effect te versterken. Zoals kleuren in je meubilair.

Gerelateerde berichten

Over ons

Je vindt op onze site veel interessante blogs waar je de nodige inspiratie uit kunt halen.

Contactgegevens

Via info @hetwesten.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden