Hoi Jos
Mountain Lake
Beach Huts
Ferris Wheel
Palm Trees
City Cycle

DOORDACHTE KEUS: EEN SLEEP & DREAM SCHUIMRUBBER MATRAS

 

De Sleep & Dream schuimrubbermatrassen worden gemaakt van natuurlatex. Dit in tegenstelling tot de latexmatrassen die u steeds vaker tegenkomt en die gemaakt worden van synthetische latex. Natuurlatex is het melksap van een rubberboom. Het voordeel van natuurlijk rubber is dat dit veel elastischer is en meer veerkracht kent. Zo keert het natuurlijke rubber na belasting direct weer terug in de originele vorm en dit jarenlang!

EEN GOEDE POCKETVERING MAG U DIEP IN 'T HART KIJKEN

 

Wij bieden u een volledig assortiment aan pocketvering matrassen. De Queen, Baroness, King en Empire zijn varianten met 8-slags tonvormige veren, met 350 veren per vierkante meter. Elke veer is afzonderlijk verpakt in een zakje. Daarnaast voeren wij ook de modellen Souvereign en Prestige, die beschikken over zeer unieke 6-slags tonvormige veren. Per vierkante meter worden 250 van deze veren gebruikt, en ook deze veren zijn per stuk verpakt in een zakje. U kunt als u wilt altijd in de winkel terecht om de binnenkant van onze pocketveringmatrassen te bekijken.

T-STUK, UITVOERINGEN DEKMATRASSEN, CARA- EN KINDER-MATRASSEN

Naast ons ‘standaard’ assortiment bieden wij u ook matrassen aan voor speciale situaties, zoals de broekmatras en de anti-allergiematras. Een broekmatras is een 2-persoons matras met een uitsparing aan de bovenzijde. Hierdoor kunt u het hoofdeinde gemakkelijk omhoog brengen zonder dat uw partner daar last van heeft. Onze anti-allergiematrassen zijn speciaal gemaakt voor CARA- en COPD-allergieën; deze allergieën stellen zeer speciale eisen aan een matras.