MATRAS NAPOLI
Prijs nu vanaf: 569,- normaal 669,- (80 x 200 cm, in iedere breedte- en lengtemaat leverbaar)
De Napoli matras bestaat uit een kern van 14 cm dik natuurlatex. De damast is een dubbele breistof, gevuld met fiberfill.
De Napoli is leverbaar in drie verschillende stramheden: soepel, medium en stevig.
MATRAS VERONA
VERONA, 18 CM DIK

Prijs nu vanaf: 769,- normaal 869,- (80 x 200 cm, in iedere breedte- en lengtemaat leverbaar) De Verona matras bestaat uit een kern van 16 cm dik natuurlatex. De damast is een dubbele breistof, gevuld met fiberfill en scheerwol. De Verona is leverbaar in drie verschillende hardheden: soepel, medium en stevig.
MATRAS ROSENNE
Prijs vanaf: 1.049,- (80 x 200 cm, in iedere breedte- en lengtemaat leverbaar. De matraskern van natuurlatex is voorgestoffeerd in 100% katoenen jersey. De matras is gestoffeerd met een gebreide dubbeldoek stretchhoes en voorzien van katoen en zuiver scheerwol, totaal circa 600 gram per m2.
MATRAS REGULATEX
Prijs vanaf: 1.269,- (80 x 200 cm, in iedere breedte- en lengtemaat leverbaar). Deze op basis van natuurlatex vervaardigde matras heeft een uitmuntend veerkarakter. De kern is aan de boven- en onderzijde voorzien van extra ventilatiekanalen.
Leverbaar in: soepel, medium en stevig.
MATRAS SAVANT
Prijs vanaf: 1.449,- (80 x 200 x 20 cm, in iedere breedte- en lengtemaat leverbaar). Deze op basis van natuurlatex vervaardigde matras heeft een uitmuntend veerkarakter en door zijn open celstructuur een natuurlijk vochtregulerend vermogen. De matras heeft een 7-zone Triple wafelkern met soepele schouderzonde, verstevigde middensector en lendezone. De kern is aan de boven- en onderzijde voorzien van extra ventilatiekanalen. Verkrijgbaar in: soepel, medium en stevig.
MATRAS SOLUTION
Prijs vanaf: 1.809,- (80 x 200) in iedere breedte- en lengtemaat leverbaar.
Deze op basis van natuurlatex vervaardigde matras heeft een uitmuntend veerkarakter en door zijn open celstructuur een natuurlijk vochtregulerend vermogen. De matras heeft een 7-zone Triple wafelkern met soepele schouderzone, verstevigde middensector en lendezone. De kern is aan de boven- en onderzijde voorzien van extra ventilatiekanalen.
Leverbaar in: soepel, medium en stevig.
MATRAS PREMIUM
Prijs vanaf: 2.169,- (80 x 200 cm, in iedere breedte- en lengtemaat leverbaar). Ook de Premium bestaat uit drie lagen natuurlatex, zoals bij de Solution beschreven is. De afneembare chemisch reinigbare dubbeldoek stretchhoes is doorgestikt op katoen en een melange van bamboe, GOTS zijde, alpaca, Nieuw-Zeelandse GOTS lamswol, merinowol, kameelhaar en kasjmier.
(totaal ca. 900 gr/m).
ANTI-ALLERGISCH
Alle Sleep & Dream natuurlatex- en pocketvering matrassen, kunnen uitgevoerd worden in een stofvrije uitvoering 'Wash'. De afneembare hoes bestaat uit 60% polyester en 40% lyocell en is afgedekt met Climawatt. De hoes is wasbaar op 60 graden! Daarmee is de huisstofmijt gegarandeerd (tijdelijk) verdwenen.
Show More

    Beddenspeciaalzaak Het Westen B.V.

Bilderdijkstraat 183-189

1053 KR Amsterdam

tel. 020-6169813

info@hetwesten.nl

MATRAS PREMIUM

Prijs vanaf: 2.169,- (80 x 200 cm, in iedere breedte- en lengtemaat leverbaar). Ook de Premium bestaat uit drie lagen natuurlatex, zoals bij de Solution beschreven is. De afneembare chemisch reinigbare dubbeldoek stretchhoes is doorgestikt op katoen en een melange van bamboe, GOTS zijde, alpaca, Nieuw-Zeelandse GOTS lamswol, merinowol, kameelhaar en kasjmier. (totaal ca. 900 gr/m).