Hoi Jos
Mountain Lake
Beach Huts
Ferris Wheel
Palm Trees
City Cycle

FLEXIBEL
 

De Sleep & Dream Regulastic lattenbodems bieden u veerelementen die bijzonder veerkrachtig zijn, en dit ook op de langere termijn blijven. Door de speciale constructie veert het hele oppervlak mee. Dankzij deze methode past de lattenbodem zich aan ieders lichaam moeiteloos aan.

 

AANGEPAST AAN UW GEWICHT

Ook kunnen wij de lattenbodem speciaal aan uw gewicht aan laten passen. Hiervoor hebben wij een correctie-element in elk lattenpaar laten aanbrengen, waarmee elke set apart van de andere kan worden gecorrigeerd. Wilt u optimaal gebruik maken van uw lattenbodem? Dan is het verstandig om ook een matras aan te schaffen met een hoge conformiteit.

VEERELEMENT
 

In de Sleep & Dream Regulastic lattenbodem zijn drie soorten veerelementen toegepast. Door de combinatie van deze drie veerelementen krijgt uw lichaam optimale ondersteuning.

GEEN MIDDENRAND

De Sleep & Dream Regulastic lattenbodem geeft een ultieme vering over de hele breedte. De bodem ventileert door middel van de ventilatiesleufen die in de latten zijn aangebracht. En zowel bij de één- als de tweepersoonsmatras voelt u niets van de middenrand.